Kattene våre
TIGRA

Jeg syntes det er veldig kult å få være med å pusle puslespill.
Det jeg ikke sjønner er hvorfor mamma blir så sur når jeg hjelper til.

TIGRA

Her sover jeg i den nye kosekurven min.

TIGRA

Påskeferien på hytta.
Vi hadde fint vær og jeg koste meg i solen.
 Jeg har det fint for jeg har funnet et musehull også som jeg passer veldig godt på. 

TIGRA

En deilig solskinnsdag ute på peisen i hagen min.
Jeg elsker å være ute i solen.

TIGRA

Hallo! ja, jeg venter på å få servering,ja. Har kokken sluttet? 

TIGRA

Her har jeg fått en kombinert klatre,klore og soveplass.

Felix ble borte 2.mai.2011
Felix gikk ut som vanlig mandag 2.mai og kom ikke tilbake om ettermiddagen som han pleide. Vi var ute å tittet og ropte på han men, ingen respons. Når vi kom hjem fra jobb hver dag tenkte vi at" nå ligger han ute i stolen å venter på å komme inn "men det lå ingen Felix der, hverken den ene eller den andre dagen. Etter 4 dager fikk vi vite at naboen vår hadde sett Felix ligge ved veien ihjelkjørt. Når vi gikk ned til veien der han var blitt sett var det en ungjente som hadde tent et t-lys og lagt 3 pinseliljer der Felix ble funnet. Hun fortalte at veivesenet hadde tatt han med seg. Vi tok kontakt med veivesenet i håp om å få vår kjære Felix hjem for å gravlegge han i hagen. Det var ikke mulig da det hadde gått for mange dager og de ikke hadde så store fryselager. Vår kjære Felix var ID chipet så vi hadde trodd at når statens veivesen plukket opp husdyr så ville dette bli sjekket og eier kontaktet men, der tok vi feil.
Oslo vei som har ansvar for å fjerne døde dyr fra veiene på Romerike tar seg ikke bryet med å kontakte eier. De har verken skanner til å lese av chip eller tid til å gjøre dette. En skanner koster ca 2000 kroner og det tar 10. sekunder å lese av en chip. Min mann tok kontakt med Romerikes blad og fikk saken belyst. Statens veivesen og Oslo vei er pliktig til å informere eiere om  dyr som er chipet som blir plukket opp fra veien. Det er lovbestemt. Tomrommet etter deg vil bli stort.Hvil i fred du verdens beste pusegutt  
Siste bilde av Felix tatt på hustaket vårt 28.4.2011. Felix ble 5 år og 1 dag
Felix
Hei, jeg heter Felix og er en kastrert hannkatt på snart 3 år. Jeg har alltid vært glad i å være ute å leke,fange mus, fugler, firfisler og orm. Nå som Tigra har flyttet hit syntes jeg det er bedre å være inne å erte henne. Hun er bare en kattunge, så hun er ganske leken og vi gjør mye ugang sammen. Hehe, det er alltid Tigra som får kjeft for det som er galt.
Felix slapper av på gulvet
Tigra
Hei, Jeg er Tigra og er snart 8 mnd.En liten søt pusejente som meg liker å leke og kose mye. Jeg vasker ørene til Felix ganske ofte for der er det mye møkk. Så jeg håper at han snart  skjønner at han ikke er sjefen lenger, for det er jeg. Han er lur, men jeg er lurere. 
Tigra ligger å koser på fanget
Tid for en liten lur
På oppdagelsesferd i utepeisen
Gidder ikke leke med deg
Tid for en hvil

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.05 | 14:23

>><

...
08.08 | 18:30

Så spennende å se at noen av parene dine er drektige. Det blir kjempe spennende å se hva som kommer :)

...
22.11 | 17:53

hei nina ville bare gratulerer med flotte resultater på utstillingen.Spesielt stolt av shani ra og av avkom etter rimfrost da.Kjempe gøy at det går så bra m dem

...
27.03 | 17:44

...
Du liker denne siden