Rosinhimmelen
NuCH SuCH Galant`s Shani Ra
16.03.2016
Galant`s Shani Ra
F.29.09.2008-D.16.03.2016.
Slutt på kos og slutt på smerte.
Hvil i fred du lille Shanijenta mi.
NuCH Tecco`s Violet Flame
31.01.2016

I går var du i full fart når jeg gjorde rent i buret ditt.
Ingen tegn på sykdom eller lignende.
I dag når jeg skulle fylle på høy hos deg lå du på øverste hylle med nesen inn i hjørne. Jeg trodde først du sov, men forstod fort at du hadde sovnet inn for godt.


Tecco`s Violet Flame
F.23.8.2008 - D.31.1.2016
Hvil i fred,vakre gutt.   
NuCH Kinina`s Ma Classic

11.09.2015


For noen måneder siden begynte du å gå ned vekt og det var en spesiell lukt av urin/avføring i en periode. Vekten stabiliserte seg etter en stund og det ble slutt på den vonde lukten. da jeg kom inn på chillarommet merket jeg med en gang at noe var galt for Chinchin lå på øverste hylla alene. Da jeg tittet inn i buret lå du i en merkelig stilling ved høykurven og du hadde det slett ikke bra. Trodde ikke du ville overleve natten, men det gjorde du. Chinchin var hos deg hele tiden. Hvis jeg åpnet buret å strøk over deg var han der med en gang, akkurat som han ville ha meg vekk og at jeg ikke fikk forstyrre hans kjære Ma Classic. Du sovnet inn ca kl.23 om kvelden den 11.september. Chinchin beit i ringen på fingeren min da jeg prøvde å ta deg ut så jeg lot deg ligge hos han over natten. Chinchin lå tett ved siden av sin døde venn om morgenenDu var den 2. chinchillaen som flyttet hit og har vært her i over 8 år.Tomrommet etter deg vil bli stort.


Kinina`s Ma Classic

F.27.06.2005 - D.11.09.2015

Hvil i fred, go`jenta mi.

NuCH Modesty`s Mad Thea

9.9.2015

For ca 4 uker siden så hadde vekten din begynt å gå raskt nedover. Du spiste pellets og høy, men du drakk ikke noe særlig og var våt under haka. Begynte å gi deg eplejuice og vann sammen og da drakk du masse. Du var våt under haka hele tiden, samtidig som du lå i badekassa og det ble nesten sement under haka og på labbene dine. høy filtret seg inn i pelsen under haka de og det ble en del pels stell. Til slutt var vekten din bare 356 gram. Dyrlegen fant ingen synlige feil/sykdommer på deg. Du var blitt den eldste chinchillaen i flokken min. Hele 13 år var du blitt. Det var ikke noe mere jeg kunne gjøre for deg så du fikk sovne inn hos dyrlegen.
Modesty`s Mad Thea

F.14.05.2002 - D.09.09.2015

  Hvil i fred, Thea mor

NuCH Dracos Gemma

29.08.2015 

Alt startet i midten av juli når jeg fikk en telefon fra en dame som het Hanne.

Hun trengte pass til chinchillaen sin i ca 4 uker. vi ble enige om at hun skulle ta med bur og dyret sitt som het Marley. Marley var en beige jente på snart 2 år.

Når 4 uker var gått var jeg i kontakt med eier og hun ønsket å kjøpe en venn til Marley. Vi ble enige om at jeg skulle prøve å få satt sammen  Marley med et av mine dyr.

Jeg hadde ikke noe tidspress på jobben og startet med en stor og flott standard grå hue. Dracos Gemma. Dere var ut å løp i gangen i mange dager og dere koste dere sammen. Om natten var dere i vært deres bur. Så begynte dere å være ute om dagen og om kvelden, for så å være i eget bur om natten. etter  ca 10 dager ble dere satt i samme bur om natten og det gikk fint. Jeg var oppe en gang midt på natten for å sjekke at det gikk bra med dere. Noe det gjorde. Tredje natten skjedde det noe trist. Når jeg kom ned om morgenen lå Gemma i huset i  bunnen av buret og det var pels overalt. Gemma hadde masse små sår over alt og det virket ikke som hun var helt med. Tok  kontakt med Hanne som skulle komme å hente både Gemma og Marley hjem igjen. Hanne ville bekoste all behandling av Gemma. Først var vi på Groruddalen dyreklinikk og fikk væskebehandling, smertestillende og varme elementer. De mente at Gemma hadde en nevrologisk skade og vi ble sendt til et vet. høyskolen. Der ble hun lagt inn til behandling. Etter ca 2 timer ble vi ringt etter og Gemma ble vurdert til ikke å kunne bli noe bedre enn da hun ble lagt inn. Hun hadde ikke noen svelge eller blunkerefleks. Hun reagerte heller ikke på at hun ble kløpet veldig hardt i alle beina. Hjerte som skulle slå mellom 250-300 ganger i minuttet slo bare 108. Dyrlegen så at Gemma hadde enten brudd på kraniet eller hjerneblødning med store nevrlogiske skader. I samråd med dyrlegen fikk min Kjære Gemma sovne stille inn.


Dracos Gemma

F.06.01.2014 - D 29.08.2015

Hvil i fred, min kjære Gemsi.

Imagine`s Candy King

01.07.2015

Da jeg gikk inn på chinchilla rommet for å gi alle dyrene mat og høy, kom du ikke for å hilse på. Det var noe du alltid gjorde. Da jeg klatret opp og kikket inn i buret ditt fant jeg deg liggende død.

Du hadde ingen synlige skader og hadde ikke vist noen tegn på sykdom.


Imagine`s Candy King

F.08.08.2008-D.01.07.201.5

Hvil i fred, Candygutt.

Dracos Exita

15.04.2015

Du var en i et kull på 3. To jenter og en gutt.

 Alle tre var hvit violet av farge.

Den minste jenta klarte seg bare i to døgn.

Du var den mest aktive av dere to som var igjen. Du vokste deg stor og ble fantastisk flott med den mørke flekken over øyet var du veldig spesiell.  13.april var du i full fart og små beit meg i fingeren og satt i høykurven å spiste høy.14.april bare lå du der og jeg prøvde og legge deg til mor, far og broren din ,men de gikk vekk med en gang. Da skjønte jeg at du kom til å rusle over til rosinhimmelen. Uten å vite hva som var galt med deg sovnet du inn i løpet av natten, min kjære, lille vakre skatt. 

Dracos Exita

F.03.03.2015-D.15.04.2015

Hvil i fred, Lille skatten min.

NuCH Drcos Marco Polo

12.03.2015.

I dag tok vi turen ned til smådyrakutten for å sjekke opp en hår- ring på penis. Det var ingen hår-ring der og da ble det ultralyd av urinveier. Det var da dyrlegen fant mange kuler i magen din som ikke skulle være der. Dyrlegen anbefalte å la deg få slippe da du ikke ville kunne bli bra igjen.

Dracos Marco Polo

F.03.12.2009-D12.03.2015

Hvil i fred lille skatt 

Min lille skatt.

5.3.2015

Du var den minste i et kull på 3 og vekten din var 20 gram under de 2 andre. Etter 2 døgn tapte du kampen og sovnet stille inn. Du rakk ikke å få noe navn engang min bitte lille vakre pike.

F.03.03.2015-D05.03.2015

Hvil i fred.

Capella`s Shan Farello

12.02.2015


Du har vært "Lille Turbo" siden du kom hit.Hoppet og ned langs veggen i et forrykende tempo. Du var meldt på til utstilling på Vestlandet 14 februar 2015, men slik skulle det ikke gå.

11.februar fant jeg deg liggende i bunn av buret. Du lå på siden, med øynene delvis åpne og pusten gikk fort. Du hadde ikke vist noe tegn på sykdom og jeg kan ikke se at du kan ha falt ned fra noe i buret heller. Så hva som har skjedd blir bare spekulasjoner. Jeg la deg inn i et hjørne i buret for at du skulle føle litt mere trygghet gjennom natten. Det første jeg gjorde morgenen etter var å se etter deg. Du hadde ikke rørt deg av flekken siden kvelden før, men pusten gikk fortsatt ganske raskt. Da jeg la deg i reisekassa for å dra til dyrlegen bare blunket du med øynene . Da skjønte jeg at dette var siste reise og du fikk lov til å sovne stille inn.


Capella`s Shan Farello

F.16.02.2013-D. 12.02.2015

   

Hvil i fred "Lille turbo gutten"

NuCH Chisa`s Dominique

17.12.2014

I dag var dagen hvor du fikk slippe og bare sovne stille inn i armene mine på smådyrakutten. Tennene dine i både over og underkjeve vokste i begge retninger. Opp i bihulene og ned i kjevebeinet, samt at tennene inne i munnen var veldig lange. Det har vært smertefullt for deg å spise pellets, høy og eplegrener har du ikke spist på en stund. Tennene dine har vært slipt ned hos dyrlegen tidligere med en del komplikasjoner.    

     

Chisa`s Dominique

F.23.9.2003-D.17.12.2014

Hvil i fred, lille luring min. 

NuCH Dracos Alexandro Dicapri

20.07.2014

For noen få dager siden sluttet du å spise og drikke.
Litt hadde du gått ned i vekt, men det hadde de andre chillane også. Det var noe jeg trodde skyltes varmen.
Prøvde å gi deg litt Critical care og vann i sprøyte, men følte at jeg bare plaget deg. Siste gang jeg ga deg mat kjente jeg noen kuler under kjeven din og at det luktet litt spesielt av deg. Vet ikke om det var tannrøtter eller om det bare kjentes så godt fordi du var blitt tynnere. Det siste døgnet lå du bare inne i huset ditt med halen på utsiden.Det var sånn jeg skjønte at vår tid i sammen var over. Du sovnet inn søndag morgen. Du var en utrolig vakker og rolig Tov Ebony gutt og du var den første chinchillaen min som klarte å ta cert  på utstilling i Sverige. Jeg var så stolt av deg.
 Dessverre ble det ingen avkom etter deg.


Dracos Alexandro Dicapri
F. 27.02.2010. D. 20.07.2014
Hvil i fred, gutten min.  

  

NuCH Imagine`s & Galant`s Rimfrost

12.06.2014

Min kjære, kjære vakre Rimfrost.
De tre siste månedene var matlysten din borte, den siste uken helt borte. ikke en gang rosin ville du ha, lille venn. Etter et vekttap på 1/3 av din kroppsvekt 
var dagen kommet og den tunge avgjørelsen var tatt. 
Turen gikk til dyrlegen og du fikk sovne inn på armen min.
 Det gikk veldig fort for du var så svak.
 
F 24.03.2008 - D 12.06.2014
Hvil i fred, min vakre Rimfrost.
 

Sørig`s Vienna m/baby

14.02.2014

13.10.2013 flyttet Sørig`s Vienna hit til oss.
 
Denne nydelige violette frøkna ble satt sammen med Dios de Candomble og etter 12 dager ble hun drektig. Hun har vært en luring ang. drektighet tidligere og jeg trodde at vektøkningen kom pga fòr bytte og ikke at hun var drektig. Torsdag kveld skulle jeg stelle og bytte flis i buret, samt veie dyra. Tar  ut hannen og veier han også tar jeg Vienna og gjør det samme med henne. Får blod  på hender og i vekta og til min store skrekk er det en fødsel på gang. Det er setefødsel og Vienna holder på hele natten og når morgenen gryr er hun helt utslitt. Vi drar i hui og hast til dyrlegen som hjelper henne å få ut ungen som sitter fast med halve bakparten ute. Hun får væsketilførsel, antibiotika og blir lagt i kuvøse med oksygen. Så blir det tatt røntgenbildet  og ingen flere foster blir funnet. Vienna er nå så sliten etter påkjenningen med fødsel og hos dyrlegen at hun sovnet stille inn i 10 tiden på formiddagen på
valentines day.

F. 03.12.2007 - D 14.02.2014

Hvil i fred, du vakre og tillitsfulle Vienna.
Vi fikk så kort tid i sammen.
Du og babyen din dro nesten sammen.

Sørig`s Vienna var utlånt fra
 Ann Elisabeth Foss Gravingen v/ Morags chinchilla   

4 av 4 søsken.

15.11.2013/19.11.2013/26.11.2013

Fredag kveld ble det født 2 chinchilla babyer.
Den ene var dessverre død under fødsel.
 Stusset litt over at det bare var to babyer, mor hadde gått opp ca 300 gr. og ungene var i grunn ikke så veldig store.
Da jeg kom hjem fra jobb på tirsdag hadde hun født igjen.
To unger denne gangen også. 
Dessverre var også begge disse to døde.
Den fjerde babyen måtte avlives i dag, 11 døgn gammel. Den hadde brekt forlabben i fòr automaten også hadde mor gnagd av den andre hånden under fødsel. 
  
                                               
Mor NuCH Atlantis & Lambrettino`s Air
(førstegangs fødende)
Far NuCH Dracos White Silky


15.11.2013
Mørk Ebony
19.11.2013
Hvit Ebony
19.11.2013
Hvit Ebony
26.11.2013
Mørk Ebony jente.

Hvil i fred alle fire, kjære små.

NuCH Mohepo`s Napolèon Dicapri

16.6.2013

Vår kjære , kjære Napolèon Dicapri.

Livet ditt startet 8.desember 2007 og bare 3 dager gammel var du hos dyrlegen med en alvorlig skade.
Den ene forlabben din var revet av helt til og med skulderleddet og ingen vet hva som egentlig hadde skjedd med deg.
Hadde du sittet fast i noe eller var det mammaen din som hadde forårsaket det?????
Du var så liten at du ikke kunne få verken smertestillende eller antibiotika, så det var bare å håpe at du ville overleve.
Og det gjorde du, du kom deg raskt og var høyt og lavt.
Du ble Folkets baby hann i Bergen 2008 og "Dagens sjarmør"
i Oslo samme år. Champion ble du i Trondheim i 2009.
På torsdag var du i fin form og virket kvikk og rask, og på lørdagen var du veldig dårlig.
Du lagde klikkelyder og av erfaring vet jeg at det er lungebetennelse. Vi ringte døgnåpen dyrlege og fikk resept på 
Antibiotika.

Da jeg dagen etterpå skulle ned på morgenen for gi deg medisin
hadde du forlatt oss.
Hvil i fred, du lille gogutten vår. Nå er det slutt på all smerte. Du var en fantastisk god gutt.
Savnet etter deg vil bli stort, vår lille kjære , kjære NapolèonMohepo`s Napolèon Dicapri
F.08.12.2007-D16.06.2013
Hvil i fred.

Dracos Lusièr

25.9.2012
16.september ble det født 2 nydelige små violetbabyer.
En jente og en gutt
Det var mye blod under fødselen og jeg trodde det var noe galt. Det viste det seg at det ikke var.Du hadde gått opp 2 gram dagen etterpå ,mens søsteren din hadde gått ned i vekt.
Du gikk tilsammen opp 10 gram på en uke, mens søsteren din bare gikk nedover i vekt. Etter en uke gikk du ned 2 gram om dagen i tre dager. Den siste dagen lagde du kneppelyder og lå på siden. Til sist sovnet du bare inn etter mange timers slit.
Mor er NuCH Galant`s Shani Ra
Far er NuCH Dios de Candomble


Dracos Lusièr
F.16.09.2012-D.25.09.2012
Hvil i fred, du lille god gutten.
 

Dracos Lusièr
Lille ufødte baby

10.09.2012

Fødselen startet på kvelden og alt så ut til å gå som normalt.
Gikk etter en stund for å se til mor og barn. Veene hadde stoppet og Rimfrost satt høyt opp på en hoppeplate. stusset på dette og begynte å se litt rundt i buret. I sovehjørnet hadde hun dratt ut mye høy og jeg tok det vekk, da fant jeg en bakfot som var gnagd av. Tok tak i Rimfrost og begynte å sjekke henne, hun hadde en hale og en delvis revet bakfot hengende ut av fødselskanalen. Måtte ta tak for å prøve og få det ut,men dessverre gikk det ikke og jeg ble stående med halen og bakfoten i hånden.Dette sjedde selvfølgelig på kvelden og ingen dyrlege var tilgjengelig. Leverte Rimfrost til keisersnitt påfølgende morgen, det endte med at også med at livmoren måtte fjernes sammen med resten av den døde babyen.
Mor er NuCH Galant`s Rimfrost.
Far er Tecco`s Violet flame.

10.09.2012
Hvil i fred, du lille ufødte baby.  
 

Dracos Små`n

2.9.2012
28 august ble en nydelig tov ebony vb jente født.
Vekten var 48 gram og alt virket normalt. Hun var sammen med mor og far. Etter 3 dager var vekten gått ned til 40 gram og det ble klart at mor ikke hadde melk. Det ble prøvd støtteforing og hun ble satt inn til en annen hue som hadde fått barn tre dager før små`n ble født, uten at det hjalp noe. Hua hun ble satt inn til aviste henne ikke , men hun var nok alt for svak for hunn gikk ytterligere ned 2 gram og døde som følge av dehydrering.
Navnet små`n fikk du for du var minst av 5 babyer som ble født på 14 dager.
Mor er NuCH Aquatica`s Adriana
Far er NuCH Dracos Alexandro Dicapri


Dracos Små`n
F.28.8.2012  D. 2.9.2012 
Hvil i fred, Små`n
 

Dracos Små`n
Dracos Ariel

28.3.2012
For 3 dager siden ble det født ei nydelig Black & White jente.
 Hun veide 42 gram og jeg så ikke på det som noe problem at hun var litt liten. Hun hadde jo en erfaren mor.
Hun gikk ned 10 gram på 2 dager. Så heller ikke at mor var noe særlig intresert. Det ble en tur til dyrlegen og der fikk vi bekreftet at mor ikke hadde noe melk i det hele tatt.
Lille Ariel måtte mates av oss hvis hun skulle ha en sjanse til å overleve. Hun skulle mates hver annen time døgnet rundt. Hun
 ble matet annen hver time i ett døgn og vekten gikk faktisk opp med 2 gram og vi var strålende fornøyde med resultatet. ( Hadde mor og barn med på jobben pga mating) kl.20.30 så jeg at hun lå på siden i buret og at mor ikke var hos henne. Da skjønte jeg at dette ikke ville ende godt.  Hun var litt kald på snuten så jeg la henne på brystet mitt. Der lå hun i ca 30 min før hun sovnet stille inn.
Mor er NuCH Santiago`s Leah Isabel og far er
 NuCH Mohepo`s Napoleon Dicapri.


Dracos Ariel
F. 25.03.2012  -  D. 28.03.2012 
Hvil i fred, lille venn.

Dracos Ariel
Galant`s Dregamore

5.12.2011

Dregamore ble brått veldig syk. Fra å være frisk som en fisk gikk det tre dager og han var veldig syk. Han hadde en merkelig lyd når han pustet og jeg antok at det var noe med lungene. Min dyrlege holder stengt i helgen og dette skjedde på fredags kveld. Dro til en dyrlege uten peiling og forklarte at han måtte ha pencilin til vi kunne gå til vår egen dyrlege. Vi fikk medisiner og han fikk dette frem til mandagen. Ringte min dyrlege da og spurte om råd. Han ville bytte pencilin og var også sikker på at det var lungene. hentet ny medisin til Dreg og dro hjem. Det synet som møtte meg var ikke pent. Dreg ristet sidelengs som i kramper. Ringte dyrlegen igjen og valgte da å la Dregamore få lov til å slippe å plages. Det var veldig tøft å holde han til han dro sitt siste åndedrag, men godt å være sammen i en siste stund. Dregamore var en gutt som alltid satt å gnagde på hoppeplatene sine og lagde mye lyd.Det vil bli stille etter deg.


Galant`s Dregamore
 F.22.08.2008 - D. 5.12.2011
Hvil i fred, du lille gnageren min.

Østergaard`s Wilton

18.08.2011


Wilton har alltid vært en stille og rolig gutt som ikke har gjort så mye av seg. Han har vært stilt ut og fått 2 cert.Så ble han stygg i pelsen på magen, lårene og baken. Han var rett og slett helt våt av tiss. Han har gått på pencilin med tanke på at det var urinveisinfeksjon uten bedring. For 2 uker siden tok vi røntgen og urinprøve. Så på bildene at det var noe der og urinprøven viste masse krystaller. Dyrlegen trodde det var urinstein, men ville vente 2 uker og så ta ultralyd av urinveiene. Da jeg leverte Wilton til dyrlegen var det med en dårlig magefølse. Det ble påvist urinstein og dyrlegen  anbefalte at han fikk slippe da det kunne bli veldig smertefult og livstruende hvis steinen tettet urinveiene.Det var en tung avgjørelse å ta, men jeg fulgte dyrlegens råd til det beste for Wilton gutten min. Nå er det er slutt på vasking,greing og lugging, lille venn. 

Østergaard`s Wilton
F.03.07.2006 - D. 18.08.2011
Hvil i fred, kjære kompis.

Wilton
NuCH Prins

12.06.2011

Vår, snille gode Prinsegutt begynte å tape seg i vekt.Det endte med en tur til smådyrakutten for å ta en titt på tennene. De ble filt og det ble behandling hjemme med smertestillende i 4 dager. Han virket glad og fornøyd i noen dager men, matlysten kom ikke tilbake. Han ble tynnere og tynnere og til slutt sovnet han inn i pinsen etter noen tøffe døgn.

NuCH Prins
F. 2000 - D. 12.06.2011
Hvil i fred og takk for den fine tiden vi fikk i sammen Prinsegutten min.


Obduksjonen:
 lungebetenelse, lammelser i hjerte  og stygge tannrøtter   

Prins
NuCH Aquatica`s Dark Prinsess

23.5.2011

Vår, kjære vakre Prinsess sovnet stille inn på smådyrakutten i dag. Hun hadde problemer med tannstillingen på noen tenner og fikk slipt de for ca.et halvt år siden. For 2 dager siden fikk hun en byll i munnen og den ble bare større.Vi ble enige med dyrlegen at det beste for henne var å få slippe da prognosene for behandling  av tannbyller var veldig dårlige.

NuCH AQUATICA`S DARK PRINSESS
F. 7 mai 2006 - D. 23 mai 2011
Hvil i fred, jenta mi.

Dark Princess
Dracos Fought to eigth

18.06.2010
Ventet et nytt kull i dag hos  Dark Princess.Hun ble gjenparret 26.2 etter en dødfødsel. Da jeg kom hjem i 5 tiden gikk jeg inn å sjekket til dyrene mine.Princess hadde fått 2 babyer. Den ene lå og diet og den andre lå på siden og gispet etter luft.Det var en  Beige jente på 38 gram.Jeg tok henne ut av buret å la henne på brystet. Hun var veldig kald. Etter en time på brystet mitt kviknet hun til litt. Vi prøvde å støttefore henne, men det gikk ikke så bra.Hun kjempet for livet i litt over 3 timer, men tapte kampen til slutt på brystet mitt litt over kl.20.
Hun fikk navnet:
Dracos Fought to eigth 
F.18 juni 2010 D.18 juni 2010
Hvil i fred lille jenta mi

Dracos Small and peaceful

 26.2.2010
I dag gikk jeg som vanlig inn på chinchilla rommet for å se til dyrene.Hadde et par som vi ventet små på når som helst, men det var ikke kommet noen babyer der enda. I buret over hadde vi også en drektig hunne som vi ikke ventet noen babyer på en stund enda. Innerst i buret lå Dark Princess og ved siden av henne lå det en baby. Babyen lå på siden og rørte seg ikke. Den var stelt og vi så ingen skader på den.
Det var en liten beige jente på 40 gram som lå så fredfullt ved siden av mor.
Hun fikk navnet:
 Dracos Small and peaceful.
F.26.februar2010  D.26.februar 2010
Hvil i fred lille venn. 

Dracos & Mohepo`s If tomorrow never comes

10.06.2009
Uniqum`s Bliss og Dios de Candoble skulle bli foreldre 8.juni 2009.Det var Bliss og Dracos sitt første kull så spendingen var stor. Da den store dagen kom skjedde det ingenting og skuffelsen var stor. Etter to dager skjedde det noe, Bliss var blitt veldig urolig og stresset. Hadde lest at en fødsel tar ca 30 minutter så jeg gikk ut av chillarommet for å gi Bliss fred og ro under fødselen. Når jeg kom inn igjen så jeg at noe var veldig galt, nå sleit Bliss veldig og virket utslitt. Jeg tok Bliss ut av buret og sjekket henne. Hodet til ungen satt fast i fødselskanalen og det var ingen mulighet for å hjelpe henne.Ringte vetrenæren og dro avgårde med henne for å få hjelp. Vetrenæren jobbet med henne i ca 25 minutter og klarte til slutt å få ut ungen. Livet til ungen sto dessverre ikke til å redde og vi viste heller ikke hvordan det ville gå med Bliss om hun hadde fått innvendige skader. Heldigvis gikk alt godt med Bliss, men hun sturet litt i etterkant.
Dette var en trist og tung dag for oss.
Ungen var sølvmarmorert og veide 73 gram . 
Den fikk navnet:
Dracos & Mohepo`s If tomorrow never comes
F. 10.juni 2009  D.10.juni 2009

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.05 | 14:23

>><

...
08.08 | 18:30

Så spennende å se at noen av parene dine er drektige. Det blir kjempe spennende å se hva som kommer :)

...
22.11 | 17:53

hei nina ville bare gratulerer med flotte resultater på utstillingen.Spesielt stolt av shani ra og av avkom etter rimfrost da.Kjempe gøy at det går så bra m dem

...
27.03 | 17:44

...
Du liker denne siden